tiistai 27. maaliskuuta 2012

Nelli 6 vuotta

Tänään meidän Nelli, Tsarodej Jack Nellie, täyttää kuusi vuotta. Eskarilainen.
Nellin koirakoulu on jäänyt hieman kesken, pitäisi aktivoitua ja antaa Rinsessalle enemmän aivotyötä.

Jos Nelli saa valita, viettää hän päivänsä syömälla ja rötväämällä. Hihnalenkit ei Nelliä kiinnosta, ellei suuntana ole keskusta ja mamman lihapullat. Vapaana ollessaan Nelli nauttii rauhallisesta nuuskuttamissta ja tutkimisesta. Kaikki seinustat ja alustat tutkitaan tarkkaan, mitä ahtaampi kolo sen parempi.
Nellin vyötärönympäryys on sen verran kasvanut, että neiti saa liittyä painoaan tarkkailevien ryhmään. Mitä se nyt sitten Riesojen kohadalla tarkoittaakaan. Hiilihydraatit Nelli on omatoimisesti hankkinut kauriiden ruokintapaikalta.Paljon vaaleaa leipää ja vähän porkkanaa sekaan.


 Nelli nautiskelee kevätauringosta silmät sirrillään.


Kevät tekee taas tuloaan ja me jännitämme taas saapuvatko kurjet takaisin pesimäpaikalleen. Muutama kurjen huuto on jo kuulunut, liekö muuttomatkalla pysähtyneitä yksilöitä vai meidän omia kavereita.
 Kodalla on käynyt talven aikana paljon metsän eläimiä. Melkoisia polkuja ovat tehneet ympäristöön ja muutaman kerran on saatu näköhavaintoja asukeista.Kaurispukki kasvattelee sarviaan ja aloittaa reviirinsä vahtimisen. Haukuntaa on jo kuulunut metsiköstä.Harvinaista, että kaverukset on saatu hetkeksi istahtamaan näinkin rauhallisesti. Mitähän kuvan ulkopuolella oikein tapahtuu?

1 kommentti:

  1. Onnittelut Nelli-Riesalle!
    Nelli on just hieno sellasena kun se on :)

    terkuin, jaana L

    VastaaPoista